در مورد صبحانه هتل ها بیشتر بدانید

۳ بازديد
مطلقا هتل آپارتمان در مشهد شما هم این سفارش را بارها به ویژه زمانی خرد بودید و در مقابل تناول کردن ناشتایی مقاومت می کردید، شنیده اید که ناشتایی را مانند شاهان بخور و شام را مثل گدایان. اما پیام این ضرب المثل سابق چیزی جز تأکید بر مداقه این وعده غذایی وجود ندارد. اکنون فکر کنید که در هجرت میباشید و در یک هتل اقامت نموده اید. این به هیچ وجه به معنای آن وجود ندارد که می بایست اپ غذایی خویش را به هم بریزید. تنها کافیست تا اندکی درباره‌ی اشکال ناشتایی در هتل ها بدانید تا موقع رزرو هتل سردرگم نشوید.

گونه های ناشتایی هتل ها را بشناسید
به هر اکنون صنعت هتلداری هر روز در درحال حاضر تحولی نو میباشد تا رضایت بیشتر مهمانان را جلب نماید. از همین رو همت می نماید تا کلیه سرویس ها خویش از تجهیزات اتاق ها تا وعده های غذایی مثل ناشتایی را بهبود ببخشد. فیض اینکه امروزه در هتل های متعدد بسته به اینکه پنج ستاره مثل هتل یاکاموز اردبیل باشند یا این که یک هتل بی آلایش، مسافران با اشکال متعدد ناشتایی پذیرایی می‌شوند.

ناشتایی کانتیننتال (Continental Breakfast)
در صورتیکه اسم ناشتایی کانتیننتال تا به حالا به گوشتان نخورده، اکنون وقت آن رسیده که‌این اصطلاح خوشمزه را بشناسید. ناشتایی کانتیننتال خلاف اسمش نوع عجیبی از ناشتایی در هتل ها وجود ندارد؛ بلکه یک مدل به طور کامل سنتی و معمولی از این وعده غذایی میباشد که به صورت معمول مشمول کروسان داغ، نان تُست، کره، مربا، قهوه و دمنوش می گردد. ولی این را هم بایستی اضافه کرد که ناشتایی کانتیننتال هم مثل بقیه سرویس ها هتل ها مدرنیزه گردیده و شما می‌توانید این اقلام خوراکی را هم در آن مشاهده کنید:

اشکال آبمیوه جدید
نان‌های متفاوت (تُست، کروسان، نان بریوش، مافین و…)
اشکال مربا، مارمالاد، عسل
آبمیوه (دمنوش، قهوه، شکلات داغ و…).
بیشتر بخوانید: همگی چیز درباره‌ی روم خدمت هتل ها

چرا ناشتایی کانتیننتال را به‌این اسم می‌شناسند؟
شاید کنجکاو باشید در ارتباط فسلفه نامگذاری این نوع ناشتایی بدانید. استارت سرو این نوع ناشتایی در هتل ها به اواخر قرن نوزدهم و اوائل قرن بیستم برمی خواهد شد. صاحبان هتل ها به‌دنبال ناشتایی ای بودند که مدل باشد و معدود خرج. پس استارت به ارائه ناشتایی ای به مهمانان خویش در هتل های سراسر اروپا کردند که بسیار مدل خیس از ناشتایی های پرحجم آمریکایی بودند. این ناشتایی ها که صرفا دربرگیرنده یک فنجان قهوه، نان و شیرینی های معمولی می شدند آیتم استقبال مشتریان اروپایی قرار گرفتند؛ هر یک‌سری که آمریکایی ها را دشوار برآشفته کردند.



ناشتایی انگلیسی (English Breakfast)
در صورتی‌که اسم ناشتایی کانتیننتال را نشنیده باشید، ناشتایی انگلیسی را به طبع می‌شناسید. ناشتایی انگلیسی که به ناشتایی بدون نقص آوازه داراست؛ کامل میباشد و میتواند مشمول یک سری خودکار خوراکی گوناگون خواهد شد:

گونه های آبمیوه جدید (آب پرتقال، آب آناناس، آب گوجه)،
میوه‌های کوچک گردیده (گریپ فروت، خربزه، موز، گلابی و غیره،
میوه‌های کمپوت گردیده (سیب، آلو، انجیر و غیره،
غلات ناشتایی که به همدم شیر گرم یا این که سرد سرو میگردند،
ماهی سالمون (کبابی، بخار پز و آب‌پز)،
تخم مرغ (نیمرو، محکم، عسلی و املت)،
گوشت (بیکن، سوسیس، سالامی به طور کبابی یا این که سرخ گردیده)،
گونه های نان و شیرینی (نان آزمایش، کروسان، رولت، نان چاودار و…)،
عسل، مربا، مارمالاد،
آب میوه (دمنوش، قهوه، شکلات داغ، شیر.
سرو کله ناشتایی انگلیسی از کجا پیدا شد‌ه‌است؟
بشقاب ناشتایی انگلیسی به قدری بدون نقص و کامل میباشد که بیشتر به سینی همانندی داراست تا بشقاب! این نوع ناشتایی همانگونه که از نامش پیداست، نزدیک به 700 سال قبل از بریتانیا سربرآورده و منبع تأمین انرژی روزمره برای انگلیسی ها به شمار می رفته میباشد. شاید تعجب فرمایید ولی بریتانیایی ها از ساعت 7 تا 9 صبح را به تناول کردن این ناشتایی کامل تخصیص میدهند که از مواد غذایی سنتی و مستقر خودشان تنظیم گردیده‌است. به همین عامل میباشد که شما هر چیزی از غلات ناشتایی تا قارچ، نان آزمایش گردیده، گوجه خارجی، نیمرو، سوسیس و طعام لوبیا به یاور قهوه و یا این که دمنوش را میتوانید در ناشتایی انگلیسی پیدا نمائید.



ناشتایی آمریکایی (American Breakfast)
آمریکایی ها هم در ناشتایی دست مقداری از انگلیسی ها نداشته و همانقدر مالامال و عهد و پیمان ناشتایی می‌خورند! به عبارت دیگر منوی آمریکایی هم متنوع میباشد و مشابهت متعددی به نوع انگلیسی اش داراست؛ با این تفاوت که آمریکایی ها اواسط خیر و خوبی با ماهی روی میز ناشتایی ندارند. ناشتایی آمریکایی موردها تحت را دربرگیرنده میشود:

اشکال آبمیوه، سالاد میوه یا این که میوه‌های کمپوت گردیده،
گونه های غلات ناشتایی،
تخم مرغ (نیمرو، محکم، عسلی و املت)،
گوشت (بیکن، سوسیس، سالامی به طور کبابی یا این که سرخ گردیده)،
گونه های نان و شیرینی (نان آزمایش، کروسان، رولت، نان چاودار و مافین)،
عسل، مربا، مارمالاد،
آبمیوه (دمنوش، قهوه، شکلات داغ، شیر و …).


ناشتایی کمد دیواری چیست؟
ناشتایی هتل ها به صورت معمول دربرگیرنده آحاد مسافران می‌شود. به همین عامل هم در ساعت‌ها بخصوصی سرو میشود. به صورت معمول ساعت سرو ناشتایی در هتل ها در بین 7:30 تا 10:30 میباشد. یعنی مهمانان صرفا در به عبارتی زمان بایستی به تالار ناشتایی خوری مراجعه کرده و ناشتایی شان را تمایل نمایند. هر چه به ساعتها آخری مجاورت خیس گردید، تعیین های شما هم کمتر می‌شود.

بایستی بدانید که ناشتایی کمد در واقع به عبارتی منو باز میباشد. بدین شکل که مواد غذایی جانور در منو که یکی سه نوع ناشتایی بالا خواهد بود، به طور منو باز روی میز چیده میگردد. براین اساس شما میتوانید خودتان هر خوراکی را که خواستید، بردارید. ناشتایی به طور کمد دربین هتل ها به عنوان مثال هتل الماس 2 مشهد محبوبیت متعددی دارااست. به این دلیل‌که پذیرایی و سرو طعام برای کارمندان آسوده خیس بوده و از غوغا و بی نظمی هم خبری وجود ندارد. ناشتایی به نحوه گنجه مزایایی هم برای مهمان داراست:

مهمان هر چقدر که بخواهد خوراک گرایش می نماید،
مهمان هر فرصت که بخواهد می‌تواند به میز کمد دیواری مراجعه نماید،
مهمان می‌تواند از هر نوع خوراک و نوشیدنی جانور به تعیین خویش به کارگیری کند.


ناشتایی کدام هتل های جمهوری اسلامی ایران زبانزد میباشد؟
در کشور ایران هم هتل ها به عنوان مثال هتل های پنج ستاره مثل هتل اسپیناس پالاس طهران، تمرکز خویش را بر ارائه یک منوی رنگارنگ و خوشمزه برای ناشتایی قرار داده اند. نگاهی به لیست ناشتایی برخی از هتل ها این داعیه را ثابت می نماید.

منوی ناشتایی هتل بلندمرتبه شیراز
کمد دیواری گرم:

تخم مرغ آب پز، پوره سیب‌زمینی، صیفیجات بخار پز (هویج، اسفناج، گل کلم، قارچ)،
عدسی، حلیم، آش شیرازی،
طعام لوبیا، نیمرو، پن کیک بی آلایش، سس شکلات، سس کارامل،
فرنی، گرانیته صیفی جات، قارچ، بروکلی، اسفناج، هویج،
سوسیس بلغاری، سوسیس آلمانی، سوسیس بندانگشتی، سوسیس گریل، سوسیس بندری، قارچ، سیب‌زمینی، اشکال املت و املت میکس، سیب زمینی سرخ گردیده، فرنچ آزمایش، اسنک صیفیجات، اسنک ادغام،
اشکال آبمیوه‌های گرم مانند شیر گرم، شیرکاکائو، دمنوش، نسکافه، قهوه فرانسه،
گونه های نان‌ها و شیرینی‌ها دربرگیرنده نان اهل ایران (تافتون، سنگک، بربری)، نان فانتزی، نان جو، نان باگت، نان شیرین و غیره.



کمددیواری سرد:

خیار، گوجه خارجی، خیار پر نمک، زیتون، گوجه گیلاسی، سبزی تناول کردن، لیمو ترش،
گونه های خشکبار مانند انجیر، گردو، مویز، کشمش سبز،
خامه عسلی، عسل، شیره رطب، کره، ارده، حلواشکری، شکلات ناشتایی، کرم کنجد، گونه های مربا (به، توت خارجی، گل محمدی، هویج، آلبالو)، گونه های پنیر (فتا، خامه‌ای)، حلوا رنگ زرد شیراز،
گونه های آب میوه‌های سرد مثل آب پرتقال، آب آلبالو، شیر سرد، آب شرب،
میوه نو فصل، گونه های کمپوت (هلو، آلبالو، سیب، گلابی)، ماست معمولی و میوه‌ای، کورن فلکس شکلاتی و مزه دار، کیک مافین، بیسکوییت، اشکال ژامبون.
منوی ناشتایی هتل آزادی طهران
کمد دیواری گرم:

تخم مرغ آبپز اسکرامبل پوره سیب زمینی، هویج ، اسفناج، گل کلم، کیمچی (چین)،
عدسی، حلیم،
طعام لوبیا، نیمرو، پنکیک معمولی، سس شکلات، سس توت خارجی، سس کارامل،
فرنی، شیر برنج، گراتینه صیفیجات، قارچ، بروکلی، اسفناج، بادمجان،هویج،
ناگت، رولت، میت بال و پر،
سوسیس بلغاری، آلمانی، سد انگشتی، کبابی، پنیری،‎
هش براون، فرنچ آزمایش، اسنک صیفی جات، اسنک ترکیب،
سیب زمینی سوته، قارچ سوته، تخم مرغ سوخاری، قارچ شکم لبریز، بادمجان شکم لبریز،
سوسیس بندری، اشکال املت سیزیجات، قارچ، سیب زمینی، گوجه،
نودل صیفی جات، نودل خیار سویا، راتاتویی، موساکا، فلافل، لوبیا قرمز رنگ و کرفس،
صیفیجات بخارپز، پاستا دمی، ریزوتو، والاوان تارت بادمجان،
کوکو سبزی، کوکو سیب زمینی، کتلت گوشت، کتلت مرغ، شامی، فلافل،
گونه های کرپ رنگی و شکلاتی، بیکن کوشت و تخم مرغ/ بیکن سرخ گردیده.
با صورت های متفاوت ناشتایی در هتل ها آشنا شدید. فکر‌می‌کنید‌ ناشتایی آیتم عشق شما کدام میباشد؟ انگلیسی یا این که کانتیننتال؟ در صورتیکه تجارب رغبت شایسته ترین ناشتایی را در یکی‌از هتل های جمهوری اسلامی ایران برای مثال هتل پارسیان خزر چالوس داشته اید، همین حال از آن برای ما بنویسید.
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.